Geestelijke begeleiding

Zingeving

Bezinning en reflectie vraagt soms om een heldere spiegel. A-Ha biedt een vrijplaats waar een professionele en doorleefde spiegel wordt aangeboden. Het is mogelijk meerdere gesprekken te voeren, maar dat hoeft niet. Alles kan worden besproken.

Levensvragen

A-Ha begeleidt bij levensvragen. De warme en veilige omgeving van de praktijk geeft de gelegenheid om eens samen stil te staan bij vragen die op een diepere laag spelen. Aanvaarding van situatie, lot of leven zal hierbij een aandachtspunt zijn.

Spiritualiteit

Onder het woord spiritualiteit vallen tegenwoordig religie, het metafysische en het paranormale. Over al deze zaken hebben we kennis in huis. Er kan daarom overal een gesprek over worden gevoerd bij A-Ha. Het proces van 'ontwaken' en de eventuele problematiek daarbij kan door ons worden ondersteund. We zijn niet gebonden aan een geloofsovertuiging, maar sluiten aan bij de overtuiging van de cliŽnt.

Ondersteuning bij moeilijke momenten

Het verlies van een dierbare, ziekte of andere ingrijpende gebeurtenissen zijn beter te dragen met behulp van iemand die naast je staat. Van oudsher zijn geestelijk begeleiders mensen die hiervoor zijn opgeleid. De verzorging van een afscheid behoort ook tot de mogelijkheden.